Sertéshizlalás

A havi és éves tevékenységének ellenőrzése és értékelése, állomány nyilvántartással, kiemelt mutatók, mint a napi tömeggyarapodás, gyógyszerfelhasználás, húsminőség nyomon követésével. Pénzügyi teljesítmény értékeléssel, mint például eredmény/egyed és költség/kg kimutatás. Valamint hizlalási, súlykategória, keverő és húsminőség optimalizáló, a legoptimálisabb termelés érdekében. Emellett kísérleti és tervezési funkció áll rendelkezésre, hogy az előzőeket előre tervezhessük.

dashboard

Főoldal

A livestocker főoldala, mely személyre szabhatóan jeleníti meg az Ön számára fontos grafikonokat és kimutatásokat.
gyesznó

Törzsadatok

A virtuális farm teljes körű beállítása, telepek és a hozzájuk tartozó istállók, raktárak, tápkeverők, tornyok adatainak bevitele a szoftverbe.
transzport

Tranzakciók

Az állati termék előállítása során történő gazdasági események rögzítését, listázását végezhetjük a tranzakciók menüpont alatt.
antibiotikum sertés

Gyógyszer

Nyomon követhető a gyógyszer és antibiotikum felhasználásunk. Egyszerűsíti a rendelést, hiszen hozzáadható az állatorvos elektronikus pecsétje és aláírása.
kimutatás

Lekérdezések

Pénzügyi - pl.: egyedenkénti eredmény, kilónkénti költség -, szakmai - pl.: LSP-index, napi tömeggyarapodás, fajlag, elhullás - és (vagyon)értékelési mutatók.
kimutatás

Tervezés

Termelés tervezési és optimalizálási modul, vevő és genetika elemzés, keverő összehasonlítás. Kísérletek készítése és futtatása.
dokumentumok

Dokumentum

A vállalatunk számára fontos dokumentumok – takarmány és gyógyszerrendelések, számlák, környezetgazdálkodási dokumentumok – és emailek elektronikus tárolására.
feladatkezelő

Feladatkezelő

A modul az elintézendő összes teendők rögzítéséhez, ellenőrzéséhez, nyomon követéséhez valamint felhasználókhoz rendeléséhez készült.
munkaügy

Munkaügy

Minden, a telepi munkákkal kapcsolatos információt itt talál, a dolgozói adatlapjától kezdve a munkaköri leírásokig.
külső adatok

Külső adatok

Az IoT eszközökkel való kommunikációhoz használható, mint például mérőórák adatainak leolvasására és rögzítésére.