Dokumentum

dokumentumok listája

A modul segítségével dokumentumainkat - a takarmányrendelésektől kezdve a pénzügyi értesítőkön keresztül a környezetgazdálkodási dokumentumokig lehet bármi, ami a vállalkozásunk számára fontos - áttekinthető rendszerben tárolhatjuk és nyomon követhetjük, valamint saját magunk által meghatározott kategóriákba és csoportokba sorolhatjuk. Képeket és engedélyeket is feltölthetünk itt. 

Itt nézhetjük meg az elküldött takarmány és gyógyszerrendeléseket valamint a pénzügyi értesítőket. Lehetőség van feltölteni képeket illetve dokumentumokat, engedélyeket, amelyek ilyen módon mindig egy helyen, könnyen megtalálhatóak egy ellenőrzés során. Felvehetjük a környezetvédelmi napló dokumentumot, így elektronikusan vezethetjük ezt is. Illetve nyilvántartható és ellenőrizhető az állathulla elszállítás.

Az ATEV szállítólevelek és számlák is kezelhetők a modulban, amellyel az állathullákhoz kapcsolódó mindenféle információt tárolhatunk, visszakereshetünk és ellenőrizhetünk - konkrét számlanév, telep, dátum, időszak, elszállított állathullák összsúlya, számlaszám, stb. alapján. Továbbá megtekinthető az adott telepre és adott dátumra vonatkozó állathulla megsemmisítéshez kapcsolódó összes információ: ATEV súly, számlák bruttó összege, tényleges darabszámok, kalkulált súly, stb. 

üzenetek kategóriái

Emailjeinket is itt tudjuk rendszerben tartani, a csatolmányaikkal - melléklet - együtt. Ezek a listák mindenféle módszerrel szűrhetők - címzett, dátum szerint avagy a tagek (kapcsolódási pont) alapján, pl.: rotáció, telep, árazó, stb.