Feladatkezelő

A telepeken elvégzendő feladatok dolgozókhoz rendelt rögzítésére, lekövetésére és ellenőrzésére – ki, mit és mikor végzett el, milyen feladatai vannak még. Itt módosíthatók a korábban felvitt feladatok, valamint törölhetők is. Továbbá új feladatok rögzítésére is itt van lehetőségünk. Adott feladatokhoz konkrét telepet is a modul segítségével rendelhetünk, az azonos feladatok így összerendezhetők. Az egyes feladatokhoz megjegyzések is fűzhetők, az információ minél pontosabb átadását előtérbe helyezve.  

A felhasználók is itt tudják rögzíteni elvégzendő teendőik. Természetesen a táblában keresésre és szűrésre is van lehetőség, akárcsak a feladatok dolgozóhoz rögzítésére, megnyitására – elkezdés – és lezárására. A feladatoknál érdemes az alábbi adatokat rögzíteni a menüpont segítségével: kezelő – aki a megoldásért felelős, bejelentő név és emailcím – a feladatmegoldást kezdeményező a bejelentő, telep és feladat – melynek neve is megadható.

Itt megadható még a tervezett munkaóra, a feladat prioritása – sürgőssége – valamint megjegyzések hagyhatók a feladattal kapcsolatban.