Tojás

Gyártási napló, forgalom kimutatás, tojás osztályozás és további jelentések, melyek a vállalat- és telepvezetés igényei szerint alakíthatók. Naturális mutatók, kereskedelem és gyártás elemzés. Termelés összehasonlítás és teljesítmény összefoglaló. Törzs elemzés és statisztika. 

dashboard

Főoldal

A livestocker főoldala, mely személyre szabhatóan jeleníti meg az Ön számára fontos grafikonokat és kimutatásokat.
tojóállomány

Tojás

A tojástermelésben elengedhetetlen mutatók és információk megtekinthetők, valamint részletes, grafikonokkal rendelkező kimutatások készíthetők.
tojások a szalagon

Gyártás

Minden gyártáshoz kapcsolódó lépést lefed, az adminisztrációtól az értékesítésig, a gyártási terven és naplón, valamint válogatáson keresztül.
kereskedelem

Kereskedelem

Késztermékekhez, alapanyagokhoz, rendelésekhez, forgalomhoz és vevőkhöz kapcsolódó információk és kimutatások, valamint készletezési információk.
adat

Törzsadatok

A virtuális farm teljes körű beállítása, telepek és a hozzájuk tartozó istállók, raktárak, tápkeverők, tornyok adatainak bevitele a szoftverbe.
tojás

Tranzakciók

Az állati termék előállítása során történő gazdasági események rögzítését, listázását végezhetjük a tranzakciók menüpont alatt.
gyógyszer a tojóknak

Gyógyszer

Nyomon követhető a gyógyszer és antibiotikum felhasználásunk. Egyszerűsíti a rendelést, hiszen hozzáadható az állatorvos elektronikus pecsétje és aláírása.
tojások

Lekérdezések

Pénzügyi - pl.: egyedenkénti eredmény, kilónkénti költség -, szakmai - pl.: LSP-index, napi tömeggyarapodás, fajlag, elhullás - és (vagyon)értékelési mutatók.
tervezés

Tervezés

Termelés tervezési és optimalizálási modul, vevő és genetika elemzés, keverő összehasonlítás. Kísérletek készítése és futtatása.
dokumentumok

Dokumentum

A vállalatunk számára fontos dokumentumok – takarmány és gyógyszerrendelések, számlák, környezetgazdálkodási dokumentumok – és emailek elektronikus tárolására.
feladatkezelő

Feladatkezelő

A modul az elintézendő összes teendők rögzítéséhez, ellenőrzéséhez, nyomon követéséhez valamint felhasználókhoz rendeléséhez készült.
kesztyűs kezek tojást válogatnak

Munkaügy

Minden, a telepi munkákkal kapcsolatos információt itt talál, a dolgozói adatlapjától kezdve a munkaköri leírásokig.
külső adatok

Külső adatok

Az IoT eszközökkel való kommunikációhoz használható, mint például mérőórák adatainak leolvasására és rögzítésére.