A Livestocker csapat

Bessenyei István

Szerződött értékesítési partner

István közel 20 éve dolgozik a sertéságazatban, termelés és takarmányozás területen. Több mint 5 évet dolgozott Ázsiában, Latin-Amerikában és Nyugat-Európában. Ekkor kezdett el foglalkozni a precíziós takarmányozással és állattartással, elsősorban takarmányozási technológiák gyakorlati alkalmazásának bevezetésén dolgozott.

Molnár Péter

Vezető webfejlesztő

Péter tanulmányait mérnökinformatikusként végezte és közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik webfejlesztés és IoT eszközök adatkapcsolat kiépítése területén. Az AnimalSoft Kft.-nek alapítása óta tagja, több mint 6 éve vezető webfejlesztőként dolgozik.

Juhász Sándor

Senior webfejlesztő

Sándor műszaki menedzser és gazdálkodási mérnökként végzett informatika szakirányon. Több mint 10 éves szakmai múlttal rendelkezik, jártas webáruházak fejlesztésében és aktív résztvevője az open-source világnak is. Több mint 3 éve dolgozik az AnimalSoft Kft.-nél, mint senior webfejlesztő.

Lőrincz Emese

Ügyfélkapcsolati csoportvezető

Emese mérnökinformatikusként végezte tanulmányait, a cégcsoportnak 12 éve tagja. Az AnimalSoft Kft.-hez alapításakor, 2015-ben csatlakozott. A LIVESTOCKER vezető szoftvertesztelője és a help center szerkesztője. Partnereink a szoftver használatának oktatásán is Emesével találkozhatnak.