Onze medewerkers

Emese Lőrincz

Emese Lőrincz

Teamleider klantrelaties

Emese studeerde voor ingenieur informatica en is al 12 jaar lid van het concern. Hij is in 2015 lid geworden van het AnimalSoft Kft. team. Zij is senior softwaretester en redacteur van het helpcentrum van LIVESTOCKER. Onze partners kunnen Emese ook ontmoeten op trainingen in het gebruik van de software.

Gergely Tőkési

Gergely Tőkési

Senior webontwikkelaar

Gergely vervolgde zijn studie elektrotechniek en deed daarna meer dan 10 jaar ervaring op in grootschalige dataverwerking en integratie van externe databronnen. Sinds 2020 werkt hij als senior webontwikkelaar bij AnimalSoft Kft., waar hij de telefoontoepassing ontwikkelt voor de LITE-versie van de LIVESTOCKER-software.

István Bessenyei

István Bessenyei

Verkooppartner in contract

István is al bijna 20 jaar werkzaam in de varkenssector, op het gebied van productie en voeding. Hij heeft meer dan 5 jaar in Azië, Latijns-Amerika en West-Europa gewerkt. Toen begon hij te werken in precisievoeding en veeteelt, waarbij hij zich voornamelijk bezighield met de praktische toepassing van voertechnologieën.

Levente Czégány

Levente Czégány

Inhoudsontwikkelaar

Levente studeerde commercie en marketing en werkte later bij een marketingbureau op het gebied van database en direct marketing. Hij is sinds 2020 lid van AnimalSoft Ltd. en is verantwoordelijk voor het samenstellen van videocontent, marketingmateriaal en e-learningcontent.

Péter Molnár

Péter Molnár

Senior webontwikkelaar

Péter voltooide zijn studie als ingenieur informatica en heeft bijna 20 jaar ervaring in webontwikkeling en het opbouwen van dataverbindingen van IoT-apparaten. Hij is sinds de oprichting lid van AnimalSoft Ltd. en werkt al meer dan 6 jaar als senior webontwikkelaar.

Sándor Juhász

Sándor Juhász

Senior webontwikkelaar

Sándor is afgestudeerd als technisch manager en bedrijfskundig ingenieur in de studierichting informatica. Hij heeft meer dan 10 jaar professionele ervaring, is ervaren in het ontwikkelen van webshops en is ook actief in de open source wereld. Hij werkt al meer dan 3 jaar bij AnimalSoft Kft. als senior webontwikkelaar.

Tamás Dizseri

Tamás Dizseri

specialist van precisieveehouderij technologie

Tamás is afgestudeerd als landbouwkundig ingenieur en heeft bijna 4 jaar ervaring opgedaan in de installatie en implementatie van apparatuur voor precisieveehouderij en in automatische melktechnologie. Hij was ook verantwoordelijk voor het verlenen van internationale ondersteunende diensten. Hij is sinds 2021 lid van AnimalSoft Ltd. en werkt aan de ontwikkeling van de LIVESTOCKER software veemodule.

Zita Füredi

Zita Füredi

specialist van precisieveehouderij technologie

Zita studeerde af als landbouwkundig ingenieur en werkte daarna ruim 4 jaar op het gebied van melkveehouderij, eerst als dierenartsassistente en daarna als sitemanager. Hij behaalde ook een kwalificatie op het gebied van Engels-Hongaarse landbouwvertaling. Hij is sinds 2021 lid van AnimalSoft Ltd. en werkt aan de ontwikkeling van de LIVESTOCKER software veemodule.