Feed arrival

feed arrival

A takarmány érkeztetés műveletnél először meg kell adja a célistállót - ahová a takarmányt érkezteti -, majd a rendelés dátumát. Ez utóbbi kiválasztása után az applikáció automatikusan kiírja, hogy milyen tételekről van szó - amennyiben egyfajta takarmányt rendelt az adott rendelésben, akkor természetesen csak azt. 

Utána beírhatja az érkezési kilogrammot takarmányonként - amennyiben az adott takarmány nem érkezett meg, hagyja az alapértelmezett "Nem érkezett meg" lehetőségen. További lehetőségként rögzítheti a szállítólevél számát, a szállító gépjármű rendszámát és az érkezés pontos idejét. 

 

A takarmányát emellett az "Azonosító leolvasó" csempe segítségével is megérkeztetheti, amennyiben a szállító megfelelően előkészített azonosítót nyomtat a szállítólevélre. Ez azért egyszerűbb, mert ilyenkor az applikáció a leolvasás után automatikusan a tápérkeztetés funkcióra navigálja, kiválasztja az adott telepet, istállót, a megfelelő rendelést, a szállítólevél számát és a szállító jármű rendszámát valamint rögzíti az érkezés pontos idejét. 

 

Továbbá csoportos takarmány érkeztetésre is lehetősége van - erről az applikáció "Súgójában" olvashat. 

 

Sőt, amennyiben rendelkezik az eszköz működő SIM kártyával, akkor a takarmány érkeztetés rögzítésének sikeres elmentése után SMS-küldésre is van lehetősége*. Ez kétféle SMS-t jelent, egyrészt az adott telep számára, ahová a takarmány érkezett, valamint a forgalmazó részére**, azonban ennek elküldését csak abban az esetben javasoljuk, amennyiben a művelet során a szállítólevél számát is rögzítette, ugyanis egyébként a forgalmazó nem tudja azonosítani a rendelést. 

 

*Az SMS küldés csak akkor lehetséges, amennyiben az adminisztráció / beállítások menüpont alatt, az applikáció táblában az "SMS küldése forgalmazónak" és/vagy az "SMS küldése a telep részére" ki lett választva.

**Az SMS küldés telepek esetén az adminisztráció / telepek / telep menüpont alatt az adott telephez beállított telefonszám(ok)ra, míg forgalmazóknál az adminisztráció / partnerek / szállítók menüpont alatt szállítóként felvett partnerekhez beállított telefonszám(ok)ra történik.