Commercials

Termékeit tudja nyomon követni, a hozzájuk kapcsolódó árlistákkal, lekérdezésekkel - pénzügyi és szakmai -, forgalommal, készletezéssel és leltárral, a hozzájuk tartozó alap- és csomagolóanyagokkal. 

Itt tekintheti meg a beszállítóival és vevőivel kapcsolatos információkat, valamint módosíthatja őket, amennyiben szükséges. 

Az egyik kiemelkedően fontos modul elem a lekérdezés építő, melyben egyedi lekérdezéseket állíthat össze, mennyiségi és összeg alapú adatokra vonatkozó vizsgálatok és kimutatások elvégzése érdekében. A másik a számlázás, melyet egyénileg, az Ön igényeire szabva készítünk el. 

Emellett itt tudja követni rendeléseit - teljesített, nem teljesített, ki nem szállított, nem rendelt tételek vonatkozásában - és megtekintheti a kapcsolódó adatokat tételenként. 

Továbbá itt adhat fel megrendeléseket a csomagoló- és alapanyag beszállítói felé, valamint ezen beszerzési rendeléseket itt követheti nyomon. 

Végezetül a tojásosztályozó segítségével ellenőrizheti a beszerzett, adott darabszámú tojás alapanyagait és az ezekhez kapcsolódó adatokat - méret, forint egyenleg, selejt, stb.